Op de IT-carrièrebeurs

Xiphos op de IT carrièrebeurs

Op 5 en 6 april stonden wij voor het eerst, namens Xiphos, met onze stand op het IT-plein van de Nationale Carrièrebeurs. En wat voor stand! Thuiskomen bij Xiphos betekent plaatsnemen in onze woonkamer en doen alsof je thuis bent. En dat is gelukt!

We maakte het verschil met onze gezellige en sfeervolle stand. Twee dagen lang hebben onze Recruiters (bijna) afgestudeerde IT’ers en IT’ers met werkervaring verteld over de verschillende carrièremogelijkheden bij Xiphos.

Er zijn ontzettend veel leuke gesprekken gevoerd! We hebben, van de 9300 bezoekers, veel jonge IT’ers kunnen enthousiasmeren. We hebben zelfs 15 sollicitatiegesprekken kunnen inplannen op kantoor. Wie weet worden dit wel onze toekomstige collega’s.

We hadden overigens ook een leuke winactie bedacht! Laat je gegevens achter en win een Microsoft examen! Hier werd uiteraard goed gebruik van gemaakt! Met een flinke stapel ingevulde formulieren zijn we weer teruggekeerd naar kantoor. Inmiddels is de winnaar al op de hoogte gesteld!

Beide dagen werden feestelijk afgesloten! Iedere avond was er een optreden en gezellige borrel. We kijken terug op 2 geslaagde dagen!! We hebben Xiphos goed op de kaart kunnen zetten. Onze stand was zo populair dat het regelmatig als decor werd gebruikt voor een leuke foto/selfie! We zijn trots dat we hier hebben gestaan en dat het zo succesvol was! 

We add value… zelfs op de IT-Carrièrebeurs! 

Cynthia Bruinsma

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Schuiven naar boven