Onze cultuur

Het Xiphos DNA

Ons DNA bestaat onder andere uit de overtuiging om op een onderscheidende en menselijke manier waarde toe te voegen aan organisaties.

Vanuit onze motivatoren bouwen wij aan een omgeving waarin wij steeds beter worden en echt van meerwaarde zijn in alles wat wij doen. Daarbij dragen we zorg voor een werkomgeving waarin medewerkers worden geaccepteerd om wie ze zijn, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan blijven ontplooien. Ongeacht waar je bent geboren, van wie je wilt houden en waarin je gelooft.

Foto xiphos werknemers
Door kwaliteit gedreven

WE ADD VALUE

Als organisatie willen wij concrete meetbare waarde toevoegen aan onze klanten en medewerkers. Het daadwerkelijk beter maken van organisaties in alle opzichten door middel van een kwalitatieve dienstverlening is het uitgangspunt. Dit noemen we ‘We add Value’.
Ook gaan wij verder dan alleen het verlenen van een dienst. Wij geloven in ‘We add value’ door naast onze opdrachtgevers, leveranciers en collega’s te staan en zo écht te begrijpen wat zij nodig hebben. Deze meerwaarde bereiken wij door onze focus te leggen op klantgerichtheid, ondernemerschap, verbondenheid en kwaliteit.”
Betrokkenheid bij Xiphos

Samen staan we sterk

Wij weten als geen ander dat alleen werken de mens niet gelukkig maakt en geloven dat onze normen en waarden niet anders zijn dan de normen en waarden in de privésfeer. Medewerkers zijn voor ons dan ook geen arbeiders, maar de spil van onze organisatie! Niet alleen betrokkenheid is voor ons een belangrijk onderwerp, ook samen plezier maken hoort erbij. Wij organiseren daarom geregeld leuke uitjes voor al onze medewerkers. Of je nou tijdelijk of vast bij ons in dienst bent, iedereen hoort erbij.

Bekijk de vacatures

0
Jaar ervaring
0
Opdrachtgevers
0
Vacatures