xiphos | werken bij

DETA-VAST

Het komt geregeld voor dat onze opdrachtgevers op zoek zijn naar vast IT-personeel, maar wel van de gelegenheid gebruik willen maken om iemand een langere periode in te werken en om te kijken of er een goede match is. Dan maken ze gebruik van een zogenaamde deta-vast constructie.

Een deta-vast traject houdt in dat je in eerste en instantie bij Xiphos in dienst treedt en je bij de betreffende opdrachtgever, voor een periode van 1040 uur, wordt gedetacheerd. Tijdens deze periode gelden onze arbeidsvoorwaarden en wordt je uiteraard ook begeleid door 1 van onze Fieldmanagers. 

Na deze 1500 uur krijg je, bij een wederzijdse klik, een contract aangeboden bij de opdrachtgever en treedt je daar in vaste dienst.

WAAROM DETA-VAST?

Zie het als een verlengde proefperiode. Het is een ideale manier om aan elkaar te wennen én om te kijken of jij bij het bedrijf past (en andersom). 

HET VERLOOP

Staat er een leuke deta-vast vacature op onze website? Dan kun je online solliciteren. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door 1 van onze Recruiters. Als zij denken dat jij de geschikte kandidaat bent, word je uitgenodigd voor een gesprek. Als het een perfecte match is wordt je voorgesteld bij de opdrachtgever.

Je wordt door ons vooraf goed voorbereid op het gesprek. Je gaat dan, samen met een Accountmanager, naar de opdrachtgever toe. Tijdens het gesprek bepalen jullie beiden of jullie de perfecte match zijn. Zie jij jezelf hier na 1040 uur in vaste dienst treden? 

Ga je het deta-vast traject aan? Gefeliciteerd! Je krijgt dan een deta-vast contract bij Xiphos! Dit betekent dat je voor de komende 1500 uur namens ons wordt gedetacheerd. Heb je onze arbeidsvoorwaarden al bekenen?

Gemiddeld werk je 1500 uur ( dit zijn ongeveer 8 maanden) namens Xiphos bij de opdrachtgever. Na deze periode kunnen zowel jij als de opdrachtgever besluiten of je daar in vaste dienst gaat. 

Zowel jij als de opdrachtgever vonden in elkaar de perfecte match. Je contract bij Xiphos stopt en je krijgt een contract bij de opdrachtgever. 

Heb je vragen over de detachering? Neem dan contact op met 1 van onze Recruiters.

  • Ben je een Systeembeheerder?
    Sarah van Dorth | s.vandorth@xiphos.nl of bel 06-12239010
  • Ben je een Servicedesk Medewerker ICT?
    Natascha van Hoof | n.vanhoof@xiphos.nl of bel 06-34892096

DETA-VAST VACATURES

Azure Consultant – Randstad

Introductie Neem jij de graag de verantwoordelijkheid op je als het gaat om het geven van advies, het implementeren en migreren van Microsoft Azure omgevingen? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Azure Specialist – Utrecht e.o.

Introductie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Azure Specialist? Wil je graag aan de slag bij verschillende klanten om advies te geven en weet jij wel van aanpakken? Solliciteer dan naar deze afwisselende vacature bij Xiphos.

Lees meer

Cloud Engineer – Utrecht e.o.

Introductie Ben jij de IT-duizendpoot die wij zoeken en kun je techniek op een dusdanige manier vertalen dat de eindgebruiker het ook snapt? Heeft Active directory daarnaast geen geheimen voor jou? Word dan Cloud Engineer bij Xiphos!

Lees meer

System Engineer – Hilversum e.o.

Introductie Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van de gehele IT-infrastructuur. Ga aan de slag bij Xiphos en kom als System Engineer terecht bij mooie bedrijven in verschillende branches. Van zakelijke dienstverlening, en de

Lees meer

Systeembeheerder – Randstad

Introductie Systeembeheerder zoekt Systeembeheerder! Ik heb, na jaren gewerkt te hebben als Systeembeheerder, de overstap gemaakt naar de rol van IT Talent Consultant. Ik weet dus als geen ander wat we bij Xiphos zoeken, maar ook waar jij naar op

Lees meer

DETACHERING

Je komt in vaste dienst bij Xiphos en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. We doen er alles aan om die leuke en vooral passende opdrachten voor jou te vinden.

W&S

Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor hun betreffende vacature. Je treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgeer. Wij doen puur de bemiddeling.

ZZP​

Ook als je Freelancer of ZZP’er bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Bespreek de mogelijkheden en kijk of jouw nieuwe opdracht er tussen zit.

COLLEGA'S WORDEN?

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven