Kopie van Header 5 motivatoren pagina (5)

Wat is deta-vast?

Het komt geregeld voor dat onze opdrachtgevers op zoek zijn naar vast IT-personeel, maar wel van de gelegenheid gebruik willen maken om iemand een langere periode in te werken en om te kijken of er een goede match is. Dan maken ze gebruik van een zogenaamde deta-vast constructie.

Een deta-vast traject houdt in dat je in eerste en instantie bij Xiphos in dienst treedt en je bij de betreffende opdrachtgever, voor een periode van 1040 uur, wordt gedetacheerd. Tijdens deze periode gelden onze arbeidsvoorwaarden en wordt je uiteraard ook begeleid door 1 van onze Fieldmanagers. 

Na deze 1500 uur krijg je, bij een wederzijdse klik, een contract aangeboden bij de opdrachtgever en treedt je daar in vaste dienst.

Waarom deta-vast?

Zie het als een verlengde proefperiode. Het is een ideale manier om aan elkaar te wennen én om te kijken of jij bij het bedrijf past (en andersom). 

Hoe verloopt een deta-vast traject?

Staat er een leuke deta-vast vacature op onze website? Dan kun je online solliciteren. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door 1 van onze Recruiters. Als zij denken dat jij de geschikte kandidaat bent, word je uitgenodigd voor een gesprek. Als het een perfecte match is wordt je voorgesteld bij de opdrachtgever.

Je wordt door ons vooraf goed voorbereid op het gesprek. Je gaat dan, samen met een Accountmanager, naar de opdrachtgever toe. Tijdens het gesprek bepalen jullie beiden of jullie de perfecte match zijn. Zie jij jezelf hier na 1040 uur in vaste dienst treden? 

Ga je het deta-vast traject aan? Gefeliciteerd! Je krijgt dan een deta-vast contract bij Xiphos! Dit betekent dat je voor de komende 1500 uur namens ons wordt gedetacheerd. Heb je onze arbeidsvoorwaarden al bekenen?

Gemiddeld werk je 1500 uur ( dit zijn ongeveer 8 maanden) namens Xiphos bij de opdrachtgever. Na deze periode kunnen zowel jij als de opdrachtgever besluiten of je daar in vaste dienst gaat. 

Zowel jij als de opdrachtgever vonden in elkaar de perfecte match. Je contract bij Xiphos stopt en je krijgt een contract bij de opdrachtgever. 

Heb je vragen over de detachering? Neem dan contact op met 1 van onze Recruiters.

  • Ben je een Systeembeheerder?
    Sarah van Dorth | s.vandorth@xiphos.nl of bel 06-12239010
  • Ben je een Servicedesk Medewerker ICT?
    Natascha van Hoof | n.vanhoof@xiphos.nl of bel 06-34892096

DETA-VAST VACATURES

Cloud Engineer – Utrecht e.o.

Introductie Ben jij de IT-duizendpoot die wij zoeken en kun je techniek op een dusdanige manier vertalen dat de eindgebruiker het ook snapt? Heeft Active directory daarnaast geen geheimen voor jou? Word dan Cloud Engineer bij Xiphos!

Lees meer

Support Engineer – Utrecht e.o.

Introductie Jij bent als Support Engineer het aanspreekpunt én het visitekaartje van een ICT-afdeling. Je ondersteunt hoofdzakelijk de (eind)gebruiker op het gebied van ICT. Zo los je incidenten op, voer je changes uit en help je bij migraties naar de

Lees meer

ICT Servicedesk Medewerker – Randstad

Introductie Een ICT Servicedesk Medewerker ondersteunt eindgebruikers met IT-gerelateerde problemen. Je bent een belangrijk aanspreekpunt binnen de organisatie. Daarnaast ligt de verantwoordelijkheid voor het ontvangen, registreren en oplossen van deze problemen bij de ICT Servicedesk. Een uitdagende rol met doorgroeimogelijkheden.

Lees meer

Helpdeskmedewerker ICT – Amsterdam e.o.

Introductie Als Helpdeskmedewerker ICT ben je het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers met IT-gerelateerde problemen. Het is aan jou om deze incidenten te registreren en op te lossen. Uiteraard kun je het doorzetten naar een 3e lijn, mocht je er zelf

Lees meer

VMWare Administrator – Utrecht e.o.

Introductie Je gaat als VMWare Administrator aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Tijdens de opdracht ben je verantwoordelijk voor het technische (server) beheer van de volledige IT-infrastructuur. Je onderhoudt en/of bouwt o.a. VMWare omgevingen, meestal in combinatie met Microsoft. We

Lees meer

Citrix Specialist – Amsterdam e.o.

Introductie Als Citrix Specialist adviseer jij onze klanten op het gebied van Citrix, RES, Ivanti, Netscaler en VDI. Je implementeert, realiseert én beheert de omgevingen en levert tevens oplossingen. Je bent in staat om Citrix oplossingen op papier uit te

Lees meer

Staffing

Ben jij een IT-professional en wil je stappen maken in je carriere? Xiphos heeft verschillende trajecten om jou op de juiste plek te krijgen. Binnen de detachering, deta-vast of als freelancer.
Bekijk de opties bij Xiphos Staffing!

Detachering

Je komt in vaste dienst bij Xiphos en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Ons Salesteam doet er alles aan om die leuke, uitdagende en vooral passende opdrachten voor jou te vinden.

W&S

Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature. Je treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgeer. Oftewel wij doen puur de werving en selectie.

ZZP​

Ook als je Freelancer of ZZP’er bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Bespreek de mogelijkheden en kijk of jouw nieuwe opdracht er tussen zit.

Schrijf je in bij Xiphos

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven