Het sollicitatieproces

Wat gebeurt er nadat ik online heb gesolliciteerd?

  • We ontvangen jouw sollicitatie en duiken gelijk in je CV om te kijken of jouw profiel aansluit bij wat wij zoeken. Hebben we een match?
  • We starten onze procedure met een korte telefonische kennismaking waarin we alvast wat randvoorwaarden met je bespreken. 
  • Als beide partijen het gesprek als prettig ervaren en je in aanmerking komt voor een van onze vacatures volgt de gespreksfase. We starten met een eerste gesprek met een van onze Recruiters. In dit gesprek gaan we goed kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat voor jou een goede vervolgstap zou zijn. Na dit gesprek volgt soms een tweede gesprek met een Account Manager. Misschien ben jij wel onze nieuwe IT-topper?
  • Vervolgens doen we een referentiecheck, daarna volgt een aanbieding en hopelijk eindigt het traject met het tekenen van je contract. 

Ready – Set – Go!

JE KOMT IN DIENST

Zodra je in dienst komt gaat ons team aan de slag om die leuke, uitdagende en vooral passende opdracht voor jou te vinden. Zodra onze opdrachtgever denkt dat jij de perfecte kandidaat bent, ga je daar op gesprek. 

De Cultuur van Xiphos

Work it!

AAN DE SLAG

Je bent het geworden en mag namens Xiphos starten op die mooie opdracht! Gefeliciteerd! Xiphos zorgt ervoor dat alles voor je wordt geregeld en dat jij je opdracht goed voorbereid kan beginnen. Wij hebben regelmatig contact en komen bij je langs voor coaching “on the job”. Natuurlijk zijn wij er ook als je vragen hebt die je intern (bij de opdrachtgever) niet op kunt lossen. Aan het einde van de opdracht evalueren wij samen met de opdrachtgever hoe alles is verlopen en ronden we de opdracht af. Ondertussen is ons Sales team volledig op de hoogte van het einde van jouw opdracht en doen zij er alles aan weer een nieuwe uitdaging voor jou te vinden!

Schuiven naar boven