WAT GEBEURT ER NADAT JE BIJ ONS HEBT GESOLLICITEERD?
  • Als we jouw CV hebben ontvangen, en je geschikt bent voor de functie, dan start onze procedure met een korte telefonische kennismaking.
  • Als beide partijen het gesprek als prettig hebben ervaren volgt de gespreksfase. We starten dan met een gesprek met één van onze Recruiters bij ons op kantoor. In dit gesprek gaan we goed kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat voor jou een goede vervolgstap zou zijn in jouw IT-carrière. Na dit gesprek volgt er soms ook nog een gesprek met één van onze Account Managers.
  • Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen we je na het gesprek een aanbieding voor een dienstverband en hopelijk eindigt dit hele traject met het tekenen van jouw contract!

Detachering

Je komt in vaste dienst bij Xiphos en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Ons salesteam doet er alles aan om leuke, uitdagende en vooral passende opdrachten voor jou te vinden.

Deta-vast

Deta-vast houdt in dat wij vooraf een vaste periode (1040 uur) overeenkomen dat jij via Xiphos wordt gedetacheerd en na deze periode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

W&S

Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature. Je treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgever.

ZZP

Ook als je ZZP'er of Freelancer bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Maak gebruik van ons netwerk!

Bekijk onze vacatures

Lijkt het je leuk om voor Xiphos te werken? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer!

Schuiven naar boven