MANAGED SERVICES

Het inrichten, verbeteren of helemaal uitbesteden van IT-beheer is de corebusiness van Xiphos Services. Oftewel wij nemen het IT-beheer van klanten deels of helemaal uit handen. 

Denk hierbij aan het uitbesteden van de Servicedesk, het verzorgen van onsite ondersteuning, het borgen van een goede back-up en het verzorgen van het volledig beheer. 

 

Xiphos Managed Services

BIJ XIPHOS

Dagelijks staat een team van gedreven IT-professionals op onze Managed Services afdeling in Hilversum klaar om onze klanten te bedienen. Zowel vanaf onze IT-servicedesk op kantoor als op locatie bij de klant. 

De afdeling Managed Services bestaat uit een team van 20 gedreven IT-professionals. IT Servicedesk Medewerkers, Systeembeheerders, Service Managers en een Manager Managed Services. Het is een gezellige en hechte groep waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. 

Wij hebben mooie klanten waar wij het IT-beheer voor doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Spinning Records, BEL combinatie en KIWA. 

Naast jouw werkzaamheden op onze Managed Services, kun je je via onze eigen Academy blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan ITIL of Microsoft certificaten. 

Bij Xiphos organiseren we regelmatig kennissessies. Een leuke manier om je collega’s uit het veld weer te zien en te spreken, maar vooral om extra kennis op te doen. Wij betrekken graag onze collega’s bij het kiezen van een passend onderwerp. Dit kan zowel IT gericht zijn als betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling.

Xiphos wil een organisatie zijn waar medewerkers deelnemen in het creatieve resultaat en deelnemen in zeggenschap. Xiphos stelt zich tot doel voorwaarden te creëren die medewerkers motiveren en waarin zij zich kunnen ontwikkelen en groeien. Xiphos heeft haar waarden en normen in 5 motivatoren gedefinieerd:

  • Serieus nemen
  • Taakbewust
  • Ontwikkeling
  • Erbij horen
  • Resultaatgericht

Deze vijf motivatoren vormen de basis van onze organisatie. Lees hier meer over deze motivatoren.

Onze Managed Services afdeling is gevestigd op ons hoofdkantoor. Locatie: Marathon 11e |1213 PG | Hilversum

STAFFING

Wil jij binnen jouw IT-vakgebied ervaring opdoen en namens Xiphos Staffing aan de slag op verschillende en uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers? Dan is werken in de detachering iets voor jou.

ACADEMY

Vanuit Xiphos Academy bieden wij collega's tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten. Gericht op zowel IT, techniek, organisatie als processen. Zo blijft je kennis up to date en kun je blijven groeien.

COLLEGA'S WORDEN?

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken? 
Stuur je CV in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven