Opleiding en Ontwikkeling

Onze dienstverlening valt of staat met de kwaliteit en drive van al onze medewerkers. Om deze kwaliteit te waarborgen, ook naar de toekomst toe, besteden wij veel aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Systeembeheerders aan het woord
Video afspelen

Wat kan je verwachten?

ONTWIKKELING

Vanuit de Xiphos Academy bieden wij tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten op het gebied van IT, techniek, organisatie en processen. Daardoor kunnen onze werknemers zich continu blijven ontwikkelen. Denk aan het bijhouden van certificeringen zoals Microsoft Windows & Server, ITIL©, Prince2©, VMware of Citrix. Alle trainingen worden gegeven door Xiphos Academy op ons hoofdkantoor in Hilversum.

 

Interne opleidingen bij Xiphos in Hilversum
Opleiding en ontwikkeling op het gebied van IT bij Xiphos

BLIJVEN LEREN

Bij Xiphos vinden we het belangrijk dat je, altijd actief bezig blijft om jezelf te ontwikkelen. Elk jaar kijken we wat je dat jaar hebt geleerd en wat je in de toekomst nog wilt leren. Dit doen we om je in staat te stellen goed naar jezelf te kijken en jouw arbeidsmarktwaarde te vergroten. We stellen jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op, waarbij we kijken naar jouw leerstijlen, ambities, de vereisten vanuit de omgeving en wat belangrijk is voor jouw vakgebied.

 

KENNISSESSIES

Deze staan in het teken van samen blijven innoveren. Het gehele jaar door organiseren we verschillende kennissessies gericht op de vakgebieden ICT en Servicemanagement.
We kijken naar actuele onderwerpen en spelen daar op in. Denk bijvoorbeeld aan IT-Security.

Kennissessies bij Xiphos
Vaardigheidstrainingen bij Xiphos in Hilversum

VAARDIGHEIDSTRAINIG

Deze trainingen staan in het teken van blijven groeien als persoon. 
Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven of assertiviteit. Zo leren wij jou, en jij jezelf, steeds beter kennen.

Schrijf je in bij Xiphos

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken? 

Schrijf je dan nu in en wij nemen contact met je op!

Schuiven naar boven