Wat kun je verwachten aan

Opleiding & Ontwikkeling

Vanuit onze business unit Xiphos Academy bieden wij een tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten. Gericht op IT-gebied, techniek, organisatie en processen. Wij bieden onze IT-Professionals hiermee de mogelijkheid om zich continu te blijven ontwikkelen. Denk aan het bijhouden van certificeringen zoals bijvoorbeeld Microsoft Windows & Server, ITIL©, Prince2©, VMware, Citrix of een andere opleiding. Alle trainingen worden gegeven op ons hoofdkantoor in Hilversum.

Deze staan in het teken van samen blijven innoveren. Het gehele jaar door organiseren we verschillende kennissessies gericht op de vakgebieden ICT en Servicemanagement. We kijken naar actuele onderwerpen en spelen daar op in. Denk bijvoorbeeld aan IT-Security.

Deze staan in het teken van blijven groeien als persoon. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven of assertiviteit.

Xiphos is een erkend leerbedrijf voor de opleiding ICT Systeembeheer niveau 4. We hebben het hele jaar door ruimte voor 2 BBL- studenten op onze eigen IT afdeling (Managed Services).

Folkert Joosse Xiphos
Jouw ontwikkeling

Samen groeien bij Xiphos

Onze dienstverlening valt of staat met de kwaliteit en drive van al onze medewerkers. Om deze kwaliteit te waarborgen, ook naar de toekomst toe, besteden wij veel aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je krijgt een (Field) Manager vanuit Xiphos toegewezen die altijd voor je klaar staat. Of het nu gaat om je ontwikkeling, je functioneren of gewoon om te kijken hoe het met je gaat. We vinden het belangrijk dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt, met name omdat het nog weleens verwarrend kan zijn indien je bij verschillende opdrachtgevers werkt.
Kunnen groeien

Blijven leren bij Xiphos

Binnen Xiphos vinden we het dus belangrijk dat je, waar je ook staat in je carrière, altijd actief bezig blijft om jezelf te blijven ontwikkelen.
Elk jaar reflecteren we samen over de voortgang en kijken we vooruit op wat er gaat komen. Dit doen we om je in staat te stellen goed naar jezelf te kijken en jouw arbeidsmarktwaarde te vergroten. We stellen jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op, waarbij we kijken naar jouw leerstijlen, ambities, de vereisten vanuit de omgeving en wat belangrijk is voor jouw vakgebied.

Bekijk de vacatures

0
Jaren ervaring
0
Opdrachtgevers
0
Vacatures

Contact opnemen met een recruiter?

“Indien je enthousiast bent geworden of meer vragen hebt hoop ik je snel te spreken. Wij zijn altijd bereid met je mee te denken. Je kunt me bellen, mailen of een berichtje sturen via LinkedIn. Vergeet vooral onze Sociale Media niet te volgen!”

Sarah van Dorth

Recruiter & Fieldmanager