Opleiding & Ontwikkeling

Vanuit de Xiphos Academy bieden wij tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten op het gebied van IT, techniek, organisatie en processen. Daardoor kunnen onze werknemers zich continu blijven ontwikkelen. Denk aan het bijhouden van certificeringen zoals Microsoft Windows & Server, ITIL©, Prince2©, VMware of Citrix. Alle trainingen worden gegeven door Xiphos Academy op ons hoofdkantoor in Hilversum.

Bij Xiphos vinden we het belangrijk dat je, altijd actief bezig blijft om jezelf te ontwikkelen. Elk jaar kijken we wat je dat jaar hebt geleerd en wat je in de toekomst nog wilt leren. Dit doen we om je in staat te stellen goed naar jezelf te kijken en jouw arbeidsmarktwaarde te vergroten. We stellen dan ook  jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op, waarbij we kijken naar jouw ambities, de vereisten vanuit de omgeving én wat belangrijk is voor jouw vakgebied.

Kennissessies

Bij Xiphos vinden we het belangrijk dat je, altijd actief bezig blijft om jezelf te ontwikkelen. Elk jaar kijken we wat je dat jaar hebt geleerd en wat je in de toekomst nog wilt leren. Dit doen we om je in staat te stellen goed naar jezelf te kijken en jouw arbeidsmarktwaarde te vergroten. We stellen jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op, waarbij we kijken naar jouw leerstijlen, ambities, de vereisten vanuit de omgeving en wat belangrijk is voor jouw vakgebied.

Bekijk onze online kennissessies terug:

Vaardigheidstrainingen

Deze trainingen staan in het teken van blijven groeien als persoon. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven of assertiviteit. Zo leren wij jou, en jij jezelf, steeds beter kennen.

Schrijf je in bij Xiphos

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken?
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven