Vijf motivatoren

Jouw kwaliteiten, drive en ambities zijn voor ons het belangrijkst. Samen plannen wij de route naar jouw doel. We zijn ervan overtuigd dat wij als organisatie alleen maar succesvol kunnen zijn als jij dat ook bent. Als jij happy bent, zijn onze opdrachtgevers en wij dat ook. Bij Xiphos creëren wij een fijne werkomgeving op basis van onze 5 motivatoren. Wist je al dat dit de 5 cirkels zijn in ons logo? We leggen ze je graag even uit:

  • Wij nemen jou serieus, net zoals jij ons ook serieus neemt. We willen graag verder gaan dan een “gewone” werkgever. Jouw input wordt zeer gewaardeerd, ook als het om onderwerpen gaat die niet met je dagelijkse werkzaamheden te maken hebben.
  • We vinden het ook belangrijk dat je erbij hoort. We betrekken jou graag bij van alles en nog wat er binnen de organisatie afspeelt. We leven met iedereen mee, met alle mooie en minder mooie dingen van het leven.
  • Verantwoordelijkheid krijgen is voor iedereen een mooie zaak. Verantwoordelijkheid nemen vinden wij net zo belangrijk. Er zit een voordeel en een nadeel aan verantwoordelijkheid. Wij vinden het logisch dat je met beide kanten van dit mooie begrip te maken krijgt.
  • Xiphos wil bijdragen tot jouw succes, zowel in je werk als privé! Daar zetten wij ons volledig voor in. Wij verwachten op onze beurt dat jij ook je steentje bijdraagt aan het succes van Xiphos. Het één kan niet zonder het ander.
  • Groeien als mens en als professional en groeien als organisatie. Wij geloven erin dat wij elkaar tot grotere hoogte kunnen pushen, door consequent beter te willen worden. Door met elkaar een pad in te slaan waarin het willen verbeteren van elkaar een uitgangspunt is.

Kom je een kop koffie drinken?

Wij zijn als groeiende IT-dienstverlener continu op zoek naar nieuwe collega’s. Kom eens langs op ons kantoor en vertel waar je naar op zoek bent.

Schuiven naar boven