Wij zijn Xiphos, een IT-dienstverlener en bieden meerdere carrièremogelijkheden voor ervaren IT-Professionals. We zijn een informele, hechte en vooral platte organisatie. Een kleurrijke groep van enthousiaste collega’s werkzaam op uitdagende opdrachten binnen de IT-infrastructuur.

Eén van de kernwaarden binnen Xiphos is dat we voor onze medewerkers een omgeving willen creëren waarin iedereen als mens wordt geaccepteerd zoals hij/zij is: creatief, gewetensvol, verantwoordelijk, moedig, oprecht en respectvol.

Xiphos kijkt alleen naar wie je bent als mens en als professional! Waar je vandaan komt, waarin je wilt geloven en van wie jij wilt houden is niet relevant. Jouw toekomst en jouw groei zijn voor ons het belangrijkst. Wij geloven in elkaar en accepteren elkaar zoals we zijn. 

Onze vijf motivatoren

Jouw kwaliteiten, drive en ambities zijn voor ons het belangrijkst. Samen plannen wij de route naar jouw doel. We zijn ervan overtuigd dat wij als organisatie alleen maar succesvol kunnen zijn als jij dat ook bent. Als jij happy bent, zijn onze opdrachtgevers en wij dat ook. Bij Xiphos creëren wij een fijne werkomgeving op basis van onze 5 motivatoren. Wist je al dat dit de 5 cirkels zijn in ons logo? We leggen ze je graag even uit:

Kom je een kop koffie drinken?

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Kom eens langs op kantoor en vertel ons waar jij naar op zoek bent.

Schuiven naar boven