WERKEN BIJ XIPHOS

Xiphos zoekt collega’s die van afwisseling houden en uitdagende projecten willen doen om te groeien en resultaten te boeken.  Plezier beleven aan het oplossen van problemen bij onze opdrachtgevers en ook een thuisbasis hebben waar je op kunt terugvallen; dat is werken bij Xiphos! Wij ondersteunen je waar nodig, stimuleren je continu en geven ruimte aan iedereen die verantwoordelijkheid durft te nemen en belang hecht aan integriteit, slagvaardigheid en vernieuwing. Xiphos streeft ernaar om met gekwalificeerde medewerkers aan oplossingen te werken voor onze klanten. 

Staffing

Wil je stappen maken in je IT-carrière? Xiphos heeft verschillende trajecten binnen de detachering, deta-vast of als ZZP'er om jou op de juiste plek te krijgen.

Services

Liever een vaste werkplek? Op onze afdeling Managed Services ben je aanspreekpunt voor onze klanten, neem jij het beheer over of geef je support.

Academy

Vanuit Xiphos Academy bieden wij een tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten. Gericht op IT-gebied, techniek, organisatie en processen.

WAAROM XIPHOS?

Onze kracht ligt niet in wat wij doen, maar vooral in de manier waarop wij dit doen. Wij geloven dat wij op een persoonlijke en unieke manier onze opdrachtgevers en professionals met elkaar kunnen verbinden. Deze verbinding leggen wij door een match te maken op zowel ervaring en vereisten als op de persoonskenmerken en de bedrijfscultuur. Betrokkenheid is waar het om gaat in onze dienstverlening. Bij Xiphos creëren wij dan ook een fijne werkomgeving op basis van onze 5 motivatoren:


ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN

KOM JIJ OP GESPREK BIJ NATASCHA?

Ontmoet onze IT TALENT CONSULTANTS!

“Ben je enthousiast geworden of heb je een vraag? We spreken je graag!
Je kunt ons bellen, mailen of een berichtje sturen via LinkedIn 

Schrijf je in bij Xiphos

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken?
Schrijf je dan nu in en wij nemen contact met je op!

Schuiven naar boven