Werken bij Xiphos

Jouw carrière

In de detachering en op onze Managed Services krijg je steeds weer leuke en uitdagende opdrachten. Van lange opdrachten tot wat kortere opdrachten, op locatie of intern. Hierdoor varieert je werkomgeving elke keer weer. Van kleine omgevingen tot grote omgevingen, van de nieuwste tools tot de reguliere tools.
Niet alleen de verschillende en variërende omgevingen zorgen ervoor dat jij je als professional steeds meer ontplooit, maar ook de verschillende werkzaamheden die je uitoefent en de verschillende branches waarin je komt te werken zorgen ervoor dat jouw kennis en inzicht snel groeit. Je kunt steeds meer vergelijkingen maken, ontdekken waar jouw kracht ligt.
Michel systeembeheerder bij Xiphos
We hebben elkaar gevonden!

Het sollicitatieproces

We starten onze procedure (nadat we jouw sollicitatie positief hebben bevonden) met een korte telefonische kennismaking waarin we alvast wat randvoorwaarden met je bespreken. Indien beide partijen het gesprek als prettig ervaren en we constateren dat je in aanmerking komt voor een van onze vacatures volgt de gesprekkenfase. We starten altijd met een eerste gesprek ofwel kennismaking. In dit gesprek gaan we goed kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat voor jou een goede vervolgstap zou zijn. Na het eerste gesprek (afhankelijk van de vacature en zwaarte van de functie) volgt een tweede en soms wel derde gesprek. Hierna volgt de referentiecheck, de aanbieding en het tekenen van je contract. Meer weten over wat er daarna gebeurt? Lees er meer over op de pagina opleiding en ontwikkeling.
Ready, set, go!

Je komt in dienst

Zodra je in dienst komt, en jouw Xiphos CV is opgemaakt, gaat ons team aan de slag om die leuke, uitdagende en vooral passende opdrachten voor jou te vinden. Zodra de opdrachtgever denkt dat jij de perfecte kandidaat bent, ga je daar op gesprek. Samen met de betreffende Accountmanager bereid je het gesprek voor. De Accountmanager gaat in 90% van de gevallen mee naar het gesprek. Niet om het gesprek voor jou te voeren, maar met het doel de opdrachtgever steeds beter te begrijpen.
Work it!

Aan de slag

Xiphos zorgt ervoor dat alles voor je wordt geregeld en dat jij je opdracht goed voorbereid kan beginnen. Ook zijn wij er voor je om de opdracht goed uit te kunnen voeren en succesvol te kunnen voltooien. Wij hebben regelmatig contact en komen bij je langs voor coaching "on the job". Natuurlijk zijn wij er ook als je vragen hebt die je intern (bij de opdrachtgever) niet op kunt lossen. Aan het einde van de opdracht evalueren wij samen met de opdrachtgever hoe alles is verlopen en ronden we de opdracht af. Ondertussen (en indien benodigd na de afronding) is ons team volledig op de hoogte van het einde van jouw opdracht en doen wij er alles aan weer een nieuwe uitdaging voor jou te vinden!

Contact opnemen met een recruiter?

“Indien je enthousiast bent geworden of meer vragen hebt hoop ik je snel te spreken. Wij zijn altijd bereid met je mee te denken. Je kunt me bellen, mailen of een berichtje sturen via LinkedIn. Vergeet vooral onze Sociale Media niet te volgen!”

Selcan Batman

Recruiter & Fieldmanager

Bekijk de vacatures

0
Jaar ervaring
0
Opdrachtgevers
0
Vacatures