De volgende stap in jouw IT-carrière!

Xiphos biedt meerdere mogelijkheden om een mooie carrière als IT-professional op te bouwen binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Versterk ons team voor langere termijn en zet inspirerende resultaten neer als IT-Professional of kies voor een ZZP/Freelance functie als je jouw onafhankelijkheid wilt bewaren, maar wel van ons netwerk wilt profiteren. Waarvoor je ook kiest, alle opties staan garant voor uitdagende projecten en functies bij vooraanstaande opdrachtgevers.

Detachering

Je komt in vaste dienst bij Xiphos en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Ons salesteam doet er alles aan om leuke, uitdagende en vooral passende opdrachten voor jou te vinden.

Deta-vast

Deta-vast houdt in dat wij vooraf een vaste periode (1040 uur) overeenkomen dat jij via Xiphos wordt gedetacheerd en na deze periode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

W&S

Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature. Je treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgever.

ZZP

Ook als je ZZP'er of Freelancer bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Maak gebruik van ons netwerk!

Schuiven naar boven