DETACHERING

In de detachering kom je namens Xiphos steeds weer op uitdagende IT-projecten bij verschillende opdrachtgevers te werken. Dit kan verschillen van lange projecten tot wat kortere projecten. Hierdoor varieert je werkomgeving elke keer weer. Van kleine omgevingen tot grote omgevingen, van de nieuwste tools tot de reguliere tools. 

Detachering is bij uitstek geschikt voor IT’ers die van afwisseling houden. Je bent dan ook in staat om je snel aan te passen aan nieuwe werkomgevingen met tijdelijke collega’s. Je bent in staat om het werkelijke probleem bij de klant boven water te krijgen en je stemt de voortgang van de werkzaamheden goed af met de opdrachtgever. Naast voldoende vakinhoudelijke kennis weet je jezelf goed te presenteren bij klanten.

Detacheren betekent ook reizen. Xiphos streeft er weliswaar naar om de reistijd te beperken, maar dit lukt niet in alle gevallen. Op dit punt vragen wij dan ook de nodige flexibiliteit.

BIJ XIPHOS

Bij Xiphos geloven we dat we op een persoonlijke en unieke manier onze opdrachtgevers en professionals met elkaar kunnen verbinden. Onze kracht ligt in hoe we dat doen. Bij Xiphos onderscheiden we ons op basis van onderstaande punten.

Je krijgt bij ons tijdens je opdracht een Fieldmanager toegewezen. Je hebt regelmatig contact zodat we altijd op de hoogte zijn van hoe het met je gaat en hoe de opdracht bevalt. Een Fieldmanager ondersteunt je tevens bij het behalen van certificaten en/of opleidingen én bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Zie het als een soort coach terwijl je bij ons werkt. Elk jaar begin je met een nulmeting en stellen jullie een leerplan op. Gedurende het jaar hebben jullie dan ook verschillende evaluaties en contactmomenten. Wekelijks of maandelijks, wat voor jou het fijnste werkt.

Om te mogen beginnen op een nieuwe opdracht, ga je eerst op intake. Oftwel, op gesprek bij de opdrachtgever. Xiphos zou Xiphos niet zijn als wij je niet eerst een goede voorbereiding geven. Samen met een Accountmanager, die verantwoordelijk is voor de betreffende klant, bereid je het gesprek goed voor. De Accountmanager gaat in 90% van de gevallen mee. Vaak hoor je dezelfde dag nog of je mag starten.

Naast jouw werkzaamheden bij onze opdrachtgever, kun je je via onze eigen Academy blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan ITIL of Microsoft certificaten. Zo behaal je de benodigde certificaten, blijf je groeien en zet je dus de volgende stap in jouw IT-carrière. 

Bij Xiphos organiseren we regelmatig kennissessies. Een leuke manier om je collega’s weer te zien en te spreken, maar vooral om extra kennis op te doen. Wij betrekken graag onze collega’s bij het kiezen van een passend onderwerp. Dit kan zowel IT gericht zijn als betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling.

Xiphos wil een organisatie zijn waar medewerkers deelnemen in het creatieve resultaat en deelnemen in zeggenschap. Xiphos stelt zich tot doel voorwaarden te creëren die medewerkers motiveren en waarin zij zich kunnen ontwikkelen en groeien. Xiphos heeft haar waarden en normen in 5 motivatoren gedefinieerd:

  • Serieus nemen
  • Taakbewust
  • Ontwikkeling
  • Erbij horen
  • Resultaatgericht

Deze vijf motivatoren vormen de basis van onze organisatie. Lees hier meer over deze motivatoren.

DETACHERING VACATURES

Systeembeheerder – Randstad

Introductie Systeembeheerder zoekt Systeembeheerder! Ik heb, na jaren gewerkt te hebben als Systeembeheerder, de overstap gemaakt naar de rol van IT Talent Consultant. Ik weet

Lees meer

STAFFING

Ben jij een IT-professional en wil je stappen maken in je carrière? Xiphos heeft verschillende trajecten om jou op de juiste plek te krijgen. Binnen de detachering, deta-vast of als ZZP/freelancer. Bekijk de opties bij Xiphos Staffing.

DETA-VAST

Deta-vast houdt in dat wij vooraf een vaste periode (1040 uur) overeenkomen dat jij via Xiphos wordt gedetacheerd en na deze periode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

W&S

Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature. Je treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgeer. Oftewel wij doen puur de werving en selectie.

ZZP

Ook als je Freelancer of ZZP’er bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Bespreek de mogelijkheden en kijk of jouw nieuwe opdracht er tussen zit.

COLLEGA'S WORDEN?

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken?
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven