Werving & Selectie

Naast het invullen van tijdelijke IT-projecten werken wij ook op basis van Werving & Selectie. Onze opdrachtgevers hebben immers steeds andere behoeften. Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature. De kandidaat treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgever. Oftewel we werven, selecteren en stellen de juiste kandidaat voor bij onze opdrachtgever met als doel dat hij/zij daar in dienst treedt.

Het sollicitatieproces

Heb je een passende W&S vacature gezien, dan kun je direct online solliciteren. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Voldoet jouw CV aan de benodigde eisen, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Mochten wij na een eerste gesprek besluiten dat jij geschikt bent voor deze functie, dan stellen wij je voor aan onze opdrachtgever. De opdrachtgever krijgt de gelegenheid je op te nemen in haar selectieproces en zodra jij daar deel aan mag nemen, voer je de gesprekken bij de opdrachtgever. Als jij het bent geworden, dan treed je gelijk in dienst bij de opdrachtgever.

Contact

Ben je nu of in de toekomst beschikbaar? Neem dan contact op met onze Sarah van Dorth. 

Sarah van Dorth - Recruiter bij Xiphos

SARAH VAN DORTH

RECRUITER & FIELDMANAGER

06-12239010

s.vandorth@xiphos.nl

Staffing

Ben jij een IT-professional en wil je stappen maken in je carrière? Xiphos heeft verschillende trajecten om jou op de juiste plek te krijgen. Binnen de detachering, deta-vast of als ZZP/freelancer.
Bekijk de opties bij Xiphos Staffing.

Detachering

Je komt in vaste dienst bij Xiphos en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Ons Salesteam doet er alles aan om die leuke, uitdagende en vooral passende opdrachten voor jou te vinden.

Deta-vast

Deta-vast houdt in dat wij vooraf een vaste periode (1040 uur) overeenkomen dat jij via Xiphos wordt gedetacheerd en na deze periode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

ZZP

Ook als je Freelancer of ZZP’er bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Bespreek de mogelijkheden en kijk of jouw nieuwe opdracht er tussen zit.

Schrijf je in bij Xiphos

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken? 
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven