WERVING & SELECTIE

Naast het invullen van tijdelijke IT-projecten werken wij ook op basis van Werving & Selectie. Onze opdrachtgevers hebben immers steeds andere behoeften. Bij Werving & Selectie gaan wij voor onze opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature. De kandidaat treedt hierbij direct in vaste dienst bij de opdrachtgever. Oftewel we werven, selecteren en stellen de juiste kandidaat voor bij onze opdrachtgever met als doel dat hij/zij daar in dienst treedt.

SOLLICITATIEPROCES

Heb je een passende W&S vacature gezien, dan kun je direct online solliciteren. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Voldoet jouw CV aan de benodigde eisen, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Mochten wij na een eerste gesprek besluiten dat jij geschikt bent voor deze functie, dan stellen wij je voor aan onze opdrachtgever. De opdrachtgever krijgt de gelegenheid je op te nemen in haar selectieproces en zodra jij daar deel aan mag nemen, voer je de gesprekken bij de opdrachtgever. Als jij het bent geworden, dan treed je gelijk in dienst bij de opdrachtgever.

CONTACT

Ben je nu of in de toekomst beschikbaar? Neem dan contact met ons op.

JEFFREY DE WIT VAN HUISSTEDEN

IT Talent Consultant

06-82479088

j.dewit@xiphos.nl

DETACHERING

Je komt in vaste dienst bij Xiphos en werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Ons Salesteam doet er alles aan om die leuke en vooral passende opdrachten voor jou te vinden.

DETA-VAST

Deta-vast houdt in dat wij vooraf een vaste periode (1050 uur) overeenkomen dat jij via Xiphos wordt gedetacheerd bij onze opdrachtgever. Na deze periode treed je daar in vaste dienst.

ZZP

Ook als je Freelancer of ZZP’er bent hebben wij genoeg mogelijkheden. Steeds vaker krijgen wij vanuit klanten de vraag naar specifieke ICT-expertise voor klussen. Neem contact op voor meer informatie.

COLLEGA'S WORDEN?

Lijkt het je leuk om bij Xiphos te werken? 
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven