XIPHOS CONSULTANCY

Naast vakkundig en gemotiveerd personeel is IT volgens Xiphos wellicht de belangrijkste grondstof om succesvol te kunnen ondernemen. En daar ligt dan ook gelijk de uitdaging: IT-ontwikkelingen gaan razendsnel en tegelijkertijd moet de kwaliteit van de dienstverlening van een onderneming effectief en efficiënt beheerst worden. Xiphos Consultancy helpt deze uitdaging aan te gaan door mee te denken en te adviseren in het maken van nieuwe stappen en investeringen.

SERVICE MANAGEMENT

Met steeds meer variatie in systemen, applicaties, devices en typen gebruikers is het de kunst om enerzijds de IT-dienstverlening op het gewenste kwaliteitsniveau aan te bieden en anderzijds deze dienstverlening ook betaalbaar te houden. Xiphos adviseert en helpt bij het inrichten, managen en verbeteren van IT-servicemanagement. Wij maken gebruik van ons unieke Servicemanagement Concept. Een complete aanpak die zich al vaak heeft bewezen.

PROCES MANAGEMENT

Xiphos analyseert, ontwerpt, begeleidt, verbetert en evalueert IT-beheersprocessen. Op deze manier ondersteunen wij het continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Is een organisatie toe aan een vervolgstap in de ontwikkeling of volwassenheid van processen en is er behoefte aan een nog betere aansluiting bij de business? Dan kunnen wij de implementatie van het Service Lifecycle Concept aanbieden.

PROJECT MANAGEMENT

Xiphos heeft ruime ervaring in het goed laten verlopen van projecten op het gebied van IT-beheer en IT-servicemanagement. Steeds vaker wordt een deel van de IT-infrastructuur uitbesteed. Een ontwikkeling die zowel kansen als gevaren met zich meebrengt. Cruciaal hierbij is hoe een organisatie in de regie blijft. Xiphos is gespecialiseerd in het begeleiden van deze transities. Vanaf de aanbesteding tot en met de inrichting van de regieorganisatie. Indien gewenst zijn wij zelfs in staat de regierol te monitoren en operationeel uit handen te nemen. Dit geldt ook voor het adviseren en ondersteunen bij RFI- en RFP-trajecten. Neem gerust contact op met Xiphos Consultancy voor meer informatie.

WE ADD VALUE

Wij bieden weloverwogen advies of bijvoorbeeld outsourcing überhaupt zinvol is, of verrichten een audit op het gehele traject. Xiphos helpt met alles wat nodig is om een dergelijk outsource-traject op te starten en tot een succes te maken. Hierbij staan onze onafhankelijkheid, betrokkenheid en kennis van zaken hoog in het vaandel.

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over de diensten van Xiphos Consultancy?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Schuiven naar boven