XIPHOS SERVICES

Het inrichten, verbeteren of helemaal uitbesteden van IT-beheer is de corebusiness van Xiphos Services. Elk bedrijf eist continue beschikbaarheid van informatie, maar de IT-infrastructuren zijn steeds complexer en moeilijker te beheersen. Daarnaast wil het management lagere beheerlasten. Het uitbesteden van de servicedesk, het verzorgen van onsite ondersteuning, het borgen van een goede back-up en het verzorgen van het volledig beheer zijn diensten die wij kunnen bieden. Zowel afzonderlijk als in een combinatie van deze oplossingen. Altijd toegesneden op de specifieke situatie.

CLOUD DIENSTEN

Inmiddels is het niet meer noodzakelijk voor een onderneming om de hardware in een eigen serverruimte onder te brengen. Het is zelfs niet meer nodig om de eigenaar van de hardware te zijn. Het gebruik van Cloud-diensten heeft vele voordelen: er ontstaat een betere schaalbaarheid van de infrastructuur, er vindt kostenbesparing plaats en de infrastructuur van de onderneming wordt geprofessionaliseerd. Xiphos heeft de expertise in huis om te adviseren en te begeleiden bij de mogelijkheden die dit biedt. Onafhankelijk en passend.

IT INFRASTRUCTUUR

Het kan zeer prettig en efficiënt zijn voor een onderneming wanneer medewerkers tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken en overal bij hun bestanden en applicaties kunnen. Wanneer er met nieuwe applicaties of methoden gewerkt gaat worden komen daar vaak aanpassingen van de IT-infrastructuur bij kijken. Xiphos zorgt ervoor dat de IT-afdeling in staat is om die wensen mogelijk te maken. In goed overleg bepalen wij samen de oplossing die past. Wij helpen de IT-infrastructuur te moderniseren en te verbeteren. Neem gerust contact op met Xiphos Services voor meer informatie.

IT SERVICEDESK

Onze IT-Servicedesk is bereikbaar onder het nummer +31 85 8200021. Wij bieden tevens de mogelijkheid om via remote support met u mee te kijken. Dit kan via de volgende link: Teamviewer.

WE ADD VALUE

Meebewegen met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT-innovatie, meedenken wat dat voor een bedrijf betekent, meehelpen de toekomst binnen te halen en meewerken aan een onderneming waar mensen overal aangenaam kunnen werken. Maar vooral ook om IT voor het bedrijf te laten werken en zorgen dat IT geld oplevert in plaats van kost. Xiphos heeft die kennis en deelt die kennis. 

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over de diensten van Xiphos Services?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Schuiven naar boven