XIPHOS STAFFING

Onze communicatief vaardige professionals zijn snel up-to-speed, makkelijk inzetbaar bij uiteenlopende typen organisaties en zullen met veel inzet en plezier hun werk doen. Ze zijn allen uitstekend gekwalificeerd, gepassioneerd en vakinhoudelijk ijzersterk. Professionals van Xiphos Staffing willen meer betekenen dan uitsluitend het vervullen van hun opdracht. Ze gaan altijd op zoek naar een manier om van meerwaarde te zijn voor hun opdrachtgever.

IT DETACHERING

Bij het uitvoeren en invullen van tijdelijke projecten willen wij vooral zorg uit handen nemen. Onze uitstekend opgeleide professionals zijn direct inzetbaar en voelen zich instinctief thuis in uiteenlopende zaken en situaties. Ze zijn in staat om de gevraagde expertise te leveren, de gewenste werkzaamheden direct op te pakken en effectief in te vullen. Xiphos is in staat elke onderneming snel te voorzien van de passende professional die nodig is.

WERVING & SELECTIE

Wanneer ons gevraagd wordt een organisatie van vast personeel te voorzien hanteren wij het principe dat een kandidaat zich thuis moet voelen bij zijn toekomstige werkgever. Om tot een uitgebreide en heldere opdrachtkwalificatie te komen brengen wij zowel de organisatie als de inhoud van de vacante positie nauwgezet in kaart. Wij verzorgen een gedegen selectie en begeleidingstraject.

INTERIM MANAGEMENT

Om tijdelijk opengevallen management posities snel en adequaat in te vullen bieden wij met veel vertrouwen onze interimmanagers aan. Interimmanagers van Xiphos verstaan hun vak en geven een verfrissende impuls aan een afdeling of organisatie.

WE ADD VALUE

Xiphos begrijpt dat een opdrachtgever snel en efficiënt wil werken, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Door onze betrokken manier van werken en onze heldere en open communicatiestroom zullen wensen en situaties niet meerdere keren uitgelegd hoeven worden aan steeds weer verschillende contactpersonen. Wij weten per opdrachtgever welke capaciteiten belangrijk gevonden worden en zijn op de hoogte van wat er binnen de verschillende branches speelt. Zo begrijpen wij ook dat er binnen een organisatie doorgaans weinig tijd is om tijdelijke krachten in te werken en te begeleiden en wij zullen op dat gebied meer geven dan er verwacht wordt. Xiphos is zodanig georganiseerd dat wij op maat kunnen leveren. 

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over de diensten van Xiphos Staffing?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Schuiven naar boven